Udtalelser​

​Udtalelser fra tidligere klienter.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​“Kære Mark

Det har været en super god øjne åbner at besøge dig. Måden du behandler på og teknikken du bruger har virket meget godt på mig.

Jeg kom for at forbedre mit ægteskab og den måde jeg bekymre mig på, både jeg og min hustru syntes det har været en god måde for mig at komme videre på. Vores ægteskab funger bedre nu TAK. Det har givet mig ro på Arbejdede, har haft nemmer ved at håndter pressede situationer og ikke bekymere mig unødigt og for længe om tid vi ikke kan ændre på. TAK

Jeg kommer helt sikret til opfølgning , så jeg ikke kommer tilbage i bekymringers rutinen.”

-Lennart H.

“Jeg har i noget tid fulgt Mark, her på Linkedin. Jeg valgte at reagere på et opslag Mark lavede, om en gratis times terapi. Marks evne til at at danne en relation, og til at bruge relationen i samspillet er det jeg først bemærker. Mark er lyttende, forstående og meget imødekommende.

Mark er super god til at kommunikere og til at danne perspektiver på de emner vi taler om, samtidig er Mark hurtig til at lære fra sig, og god til at komme med konkrete værktøjer man kan bruge. Alt i alt en oplevelse, jeg ikke ville være foruden, og helt sikkert noget jeg ville gøre igen.

Jeg vil derfor give Mark de varmeste anbefalinger her fra.”

– Thomas P.

“Mark kommer fra 0-100 på kort tid uden at virke hverken travl eller unødig formel.

Mark Kuusela har været en god og proaktiv samtale- og sparringspartner i min vej til recovery. Mark er venlig, analytisk og fagligt usnobbet i sin professionelle tilgang ved at have evnen til at behovsjustere egen viden, teori og analyse og fremhæve essensen og formålet med en samtale. Mark har en tydelig sprogbevidsthed i forhold til at kommunikere til og om mennesker med fx adhd og autisme. Jeg kan kun anbefale Mark som resurse hvis du kæmper med angst, stress, depression, en kronisk mental lidelse samt krisereaktioner efter fx en fyring.”

-Brian S.

“For knap et halvt år siden havde jeg min første walk-n-talk med Mark. Jeg var så stresspåvirket, at jeg ikke kunne se, hvor syg jeg i virkeligheden var.

Jeg var en lille båd i et stort uroligt hav og bølgerne var lige ved at tage magten fra mig. Mark kom ombord som styrmand – en virkelig kvalificeret styrmand! Han kunne navigere rundt i min storm og få mig til at føle at jeg nok skulle nå sikkert i havn. Gennem mange samtaler og gåture fandt vi frem til kernen – tankemønstre og handlemåder, der er årsag til stress. Langsomt men sikkert gav Mark mig nogle redskaber som jeg kunne bruge og hjalp mig til at danne nye tankemønstre.

Når man som jeg har haft stress on-off i over 10 år så kureres det ikke på en dag, men jeg kan bestemt håndtere det bedre nu og jeg har det bedre end jeg har haft det i årevis! Jeg har så at sige fået et anker jeg kan kaste ud når stormen raser, jeg undgår ikke bølgerne men jeg rives heller ikke med af stormen! Så Tusind Tak Mark! Jeg vil til hver en tid stille mig op på et bord og give dig min anerkendelse og anbefaling med ordene fra Dead Poets Society: ‘Oh Captain, My Captain'”

-Tabita L.

“Jeg har personligt haft glæden, og har den stadigvæk, af at blive hjulpet og guidet af Mark mht professionel stresshåndtering. Når du møder Mark, så finder du hurtigt ud af at der er lys forude. Mark’s personlighed får dig til at føle dig godt tilpas, rolig samt optimistisk. Her er en mand der har empati, en stærk baggrundsviden samt erfaring, en kompetent mand jeg på ingen måde vil tøve med at henvise til, hvem end der måtte have behov for vejledning og coaching i den retning der ender med succes. Mark får 10 ud af 10 i min personlige og mit firmas officielle bog. Gør dig selv og dit firma den tjeneste at henvende dig til Mark, og stå stærkere end du gør nu”

-Michael H.

“Jeg var på psykisk førstehjælp kursus hos Mark og det var både lærerigt og interessant. Jeg følte jeg blev noget mere rustet til at tackle forskellige situationer, hvor jeg normalt ville have stået som et stort spørgsmålstegn. Også i mere følsomme situationer lærte vi meget præcist enkelte retningslinjer så den udsatte person ville få den bedst mulige hjælp hurtigst muligt. Alt i alt et rigtig godt kursus og også en dygtig lærer!”

-Julie P.

“Jeg har deltaget i 2-dages kursus i psykisk førstehjælp, med Mark Kuusela som underviser, et kursus der hjælper én til at få indblik i de mest gængse psykiske sygdomme og hvordan man kan tackle det på arbejdspladsen eller i ens omgangskreds. Mark er meget passioneret og vidende omkring emnet, hvilket giver sig udslag i hans inkluderende måde at undervise på. Alle deltagere på kurset deltager i små cases og rollespil blandet med decideret undervisning, hvorfor dagen går hurtigt og bliver virkelig interessant. Mark har yderligere en del erhvervserfaring indenfor området og er derfor meget kompetent til at svare på spørgsmål der opstår under kurset. Jeg har efter kurset haft stor gavn af at kunne hjælpe og vejlede kolleger der bl.a stod i stress-situationer. Jeg forventer snarest at kunne deltage i 1-dages kursus der har fokus på stress”

-Ida M.

Har du brug for hjælp?

Få en uforpligtende snak om dit problem.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?

​Tag endelig kontakt for en gratis og uforpligtende samtale om dine mål og udfordringer.