Om Mark Kuusela

Jeg startede min egen rejse mod at arbejde med mennesker for 16 år siden i 2004.

Her lå jeg i min seng, 24 år gammel og godt deprimeret, uden at vide hvad jeg skulle stille op med mit liv.

Da min bedste ven endelig havde fået sparket mig ud af sengen, besluttede jeg mig for at jeg ville bruge mit omsorgs-gen til at hjælpe andre, så snart jeg var færdig med at hjælpe mig selv.

Uddannelse og erfaring

Jeg tog en bachelor i pædagogik fra UCSJ Roskilde, fik hænderne ned i ‘skidtet’ på socialpsykiatriske bosteder og blev videreuddannet kognitiv miljøterapeut fra kognitiv center Sct Hans i Roskilde.

Kognitiv terapi var lige det jeg manglede i mit arbejde, og jeg begyndte at få flere og bedre resultater med at hjælpe mennesker med lidelser som angst, depression, OCD, skizofreni, borderline og PTSD.

Kognitiv behandling i praksis

Filmen knækkede dog igen ti år efter jeg havde rejst mig fra min seng i deprimeret tilstand.
Denne gang var det stress der fik mig ned med nakken.

Dog ikke mere end at jeg startede på nyt arbejde efter en måneds sygemelding, godt hjulpet på vej af mine kognitive redskaber.
Jeg følte mig  stadig tyndhudet og meget sårbar, og havde svært ved at komme ud af den følelse.

Det gik langsomt fremad, indtil jeg havde det godt igen.
Der var bare stadig noget jeg manglede personligt og i mit arbejde følte jeg. Noget der ville give mig bedre resultater så jeg kunne hjælpe mennesker endnu mere effektivt, og redskaber til at jeg selv kunne slippe tankerne om arbejde når jeg havde fri, og undgå de huller af depressivitet jeg faldt i, i perioder.

Det kom i dén grad da jeg lærte metakognitiv terapi at kende, og jeg er nu gået helt over til at bruge denne tilgang.

Masterclass ved Professor Adrian Wells

Jeg er blevet godkendt til en masterclass hos metodens grundlægger Professor Adrian Wells i den 2-årige metakognitive certificeringsuddannelse (Level 1), og har allerede tilegnet mig færdigheder der skal til for at behandle generaliseret angst, social fobi, depression, stress, OCD og misbrug, samt terapeutiske færdigheder til at hjælpe mennesker med skizofreni.

Mit terapilokale har jeg derhjemme, da jeg synes det giver en mere rar og afslappet atmosfære for klienterne. Her kan jeg servere en kaffe jeg kan stå inde for.

Jeg tilbyder også online terapi ved hjælp af krypteret videoplatform.

Mark Kuusela tilbyder

  • Metakognitiv terapi
  • Behandling af OCD, stress, depression og angst
  • Stresscoaching af ansatte og ledere i virksomheder
  • Kontaktpersonsarbejde §85, for kommuner
  • Åben dialog og netværksarbejde efter Laplandsmodellen

Medlem af

Værdier

✓  Empati

Med empati skabes grundlaget for at forstå behovet for virksomhedens ledere og medarbejdere, og kunden bliver dermed sat i centrum. Som mentor og kontaktperson er det grundlaget for en bæredygtig relation.

✓  Ærlighed

Ærlighed er altafgørende for kundens og borgerens tillid til mig som leverandør. Vi tilbyder aldrig noget vi ikke kan stå inde for og vil hellere takke nej til en opgave end at udføre den uden kompetence.

✓  Udvikling

Vi hjælper både virksomheder med udvikling af trivsel og forebyggelse af langvarige sygemeldinger og vi hjælper borgeren med at indse at en udvikling kan finde sted og hvad vejen er derhen.

Har du brug for hjælp?

Tag endelig kontakt for en gratis og uforpligtende samtale om dine mål og udfordringer.

Kontakt mig
Kontakt mig