Om Mark Kuusela

+45 2752 0489Book en tid

Om mig

Jeg startede min egen rejse mod at arbejde med mennesker for 16 år siden i 2004.

Her lå jeg i min seng, 24 år gammel og godt deprimeret, uden at vide hvad jeg skulle stille op med mit liv.

​Da min bedste ven endelig havde fået sparket mig ud af sengen, besluttede jeg mig for at jeg ville bruge mit omsorgs-gen til at hjælpe andre, så snart jeg var færdig med at hjælpe mig selv.

Uddannelse og erfaring

Jeg tog en bachelor i pædagogik fra UCSJ Roskilde, fik hænderne ned i ‘skidtet’ på socialpsykiatriske bosteder og blev videreuddannet kognitiv miljøterapeut fra kognitiv center Sct Hans i Roskilde.

​Kognitiv terapi var lige det jeg manglede i mit arbejde, og jeg begyndte at få flere og bedre resultater med at hjælpe mennesker med lidelser som angst, depression, OCD, skizofreni, borderline og PTSD.

Kognitiv behandling i praksis

Filmen knækkede dog igen ti år efter jeg havde rejst mig fra min seng i deprimeret tilstand.

Denne gang var det stress der fik mig ned med nakken.

Dog ikke mere end at jeg startede på nyt arbejde efter en måneds sygemelding, godt hjulpet på vej af mine kognitive redskaber.

Jeg følte mig stadig tyndhudet og meget sårbar, og havde svært ved at komme ud af den følelse.

​Det gik langsomt fremad, indtil jeg havde det godt igen.
Der var bare stadig noget jeg manglede personligt og i mit arbejde følte jeg. Noget der ville give mig bedre resultater så jeg kunne hjælpe mennesker endnu mere effektivt, og redskaber til at jeg selv kunne slippe tankerne om arbejde når jeg havde fri, og undgå de huller af depressivitet jeg faldt i, i perioder.

Det kom i dén grad da jeg lærte metakognitiv terapi at kende, og jeg er nu gået helt over til at bruge denne tilgang.

​Mark Kuusela tilbyder

  • Metakognitiv terapi
  • Behandling af OCD, stress, depression og angst
  • Stresscoaching af ansatte og ledere i virksomheder
  • Kontaktpersonsarbejde §85, for kommuner
  • Åben dialog og netværksarbejde efter Laplandsmodellen

Medlem af:

Masterclass ved Professor Adrian Wells

Jeg er blevet godkendt til en masterclass hos metodens grundlægger Professor Adrian Wells i den 2-årige metakognitive certificeringsuddannelse (Level 1), og har allerede tilegnet mig færdigheder der skal til for at behandle generaliseret angst, social fobi, depression, stress, OCD og misbrug, samt terapeutiske færdigheder til at hjælpe mennesker med skizofreni.

​Mit terapilokale har jeg derhjemme, da jeg synes det giver en mere rar og afslappet atmosfære for klienterne. Her kan jeg servere en kaffe jeg kan stå inde for.

​Jeg tilbyder også online terapi ved hjælp af krypteret videoplatform.

Mine værdier

Empati

Med empati skabes grundlaget for at forstå dit behov, og det er dig der bliver sat i centrum for vores samtaler. Empati er grundlaget for en bæredygtig terapeutisk relation, hvor du føler at du snakker med et rigtigt menneske.

 

Udvikling

Alle samtaler har din udvikling som mål. Udvikling kommer indefra, og derfor er min tilgang baseret på spørgsmål og lærerige øvelser som skal vise dig vejen fra der hvor du er, til der hvor du gerne vil hen. Når du kan se at vejen findes for dig, vil din motivation opstå naturligt.

 

Ærlighed

Ærlighed er alt afgørende for at opnå din tillid til mig. Jeg tilbyder dig aldrig noget jeg ikke kan stå inde for og vil hellere henvise dig til en anden end at udføre en behandling uden nødvendig kompetence.