Deprecated: Using ${var} in strings is deprecated, use {$var} instead in /var/www/www.markkuusela.dk/www/wp-content/plugins/gravityforms/includes/fields/class-gf-field-list.php on line 177
FAQ - ​Mark Kuusela

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan starte med at booke en indledende snak på 30 min, hvor vi i fællesskab får afstemt hvilket forløb, der er bedst for dig. Og hvis du bare vil i gang med det samme, er du selvfølgelig også velkommen til at booke 1. samtale.

Du kan booke din samtale her.

Hvordan foregår en session?

Terapien finder enten sted i terapilokale eller online. Begge dele fungerer rigtig godt, så du skal blot vælge, det der fungerer bedst for dig.

Terapilokalet befinder sig på adressen Brobjergvej 15, 4060 Kirke Såby​

Hvordan foregår en online session?

En online session foregår via zoom, som er et online mødested. Jeg sender dig et link – og du behøver ikke installere noget på din pc for at kunne deltage.

Det er let at gå til og det virker uden problemer for de fleste af mine klienter.

Skal kameraet være tændt, når vi holder online session?

Du vælger selv om kameraet skal være tændt eller slukket. Det er dog min oplevelse, at vi ofte får en mere nærværende snak hvis vi begge kan se hinanden.

Hvem kan jeg bedst hjælpe?

Jeg er god til at hjælpe dig, der er selvstændig, virksomhedsejer eller sundhedsprofessionel der til tider føler dig begrænset af en krøllet hjerne og manglende nærvær. Jeg har selv erfaring med depression og stress, og hvilke udfordringer der typisk kan følge med at være selvstændig eller sundhedsprofessionel og så har jeg en særlig interesse i, at udbrede brugen af disse unikke værktøjer for personer med OCD, Angst og PTSD med mere.

Hvorfor er det vigtigt at få hjælp til netop at lære at lade tanker være tanker?

Det er faktisk muligt, at lære at lade de ukonstruktive tanker og bekymringer være!
Forestil dig at du kunne holde ud at tankerne kom, men samtidig lade dem være og så skifte fokus til det du hellere vil være optaget af. Som for eksempel at lede din virksomhed, være nærværende på arbejdet og hygge med din familie.
Prøv at tænk på den lettelse det ville være, ikke at være styret af dine tanker og være mere i kontrol over din hverdag. ​

Jeg har prøvet så mange andre, der mente de kunne hjælpe mig. Hvorfor skulle det være anderledes denne gang?

Min erfaring er, at vi nogle gange ikke er lykkedes med en forandring før, fordi vi ikke har været helt klar – eller at metoden ikke helt har taget afsæt i netop dine udfordringer. Det er derfor, at jeg stiller skarpt på netop dig og dine udfordringer i et forandringsforløb og jeg giver ikke slip på dig efter blot 1 eller 2 sessioner. Jeg er her når du oplever et dyk eller støder på nye udfordringer.

Kan jeg dele betalingen op i mindre bidder?

Det er muligt at opdele betalingen i 2 rater. Spørg endelig for mere information herom.

Hvor kan jeg læse mere om metakognitiv terapi?

Du kan læse mere om hvordan jeg arbejder her.