Forside

Få din indre kontrol tilbage

Læs mere her om det forløb du kan få

Er du træt af at overtænkning og bekymringer overtager scenen – og forstyrrer dig i at leve dit liv? Tager du arbejdet med hjem – fordi din hjerne er på overarbejde, så du har svært ved at slippe tanker og bekymringer?

Har du svært ved at være social og nærværende med de nærmeste, fordi tankerne overtager?
Føler du dig i det hele taget drænet og i underskud, måske på daglig basis?

Så kontakt mig, så vi kan få lagt den mest givtige plan for dig og dine tanker.

Du kan gratis få en indledende samtale (30 min), hvor vi kan finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig videre. Jeg arbejder som udgangspunkt med forløb med flere planlagte samtaler, da jeg på den måde bedre bringer min faglighed i spil og tager medejerskab i din proces.

Min erfaring er, at mange oplever et enkelt dyk i processen, og hvis du ikke har købt et forløb har du større tendens til at stoppe efter få samtaler. Med en investering i et forløb bliver du typisk ved, og får derved den fulde gavn af behandlingen.

Et anderledes priskoncept

Prøv at forestille dig at gå i terapi på en måde hvor du ikke selv skal stå for at vurdere hvad der skal til, for at du opnår den forandring du investerer i.
Tænk hvis du kunne slippe for at skulle vurdere fra gang til gang om du får nok ud af terapien, og i stedet kan læne dig tilbage og følge en plan som din terapeut lægger med dig fra start.

Det er netop derfor jeg tilbyder hvad jeg kalder forandringsforløb, et forløb på op til 6 timer.

Se på det som den pakke du køber hvis du skal tage kørekort.

Forestil dig at man selv skulle vurdere fra gang til gang om man fik nok ud af det. Gad vide om ikke en del færre mennesker endte ud med at få et kørekort?

Mine erfaringer med mine klienter er at langt flere får de ønskede resultater når de gennemfører et helt forløb.

Men hvorfor vælge at gå i terapi hos mig?

En af de største årsager til vi føler os alene med vores udfordringer, det er, at vi ikke har nogle at spejle os i.

At tale med nogle der har været igennem noget lignende eller som i det mindste har en indgående idé om, hvordan det er at være dig – det kan for rigtig mange betyde en god start og, at det bliver lettere at åbne op omkring – hvordan det egentlig ser ud oppe i dit hoved..

Derfor er det også vigtigt for mig helt kort at fortælle – jeg er her for at hjælpe dig i dag – fordi jeg selv har været helt nede og vende med både stress, angst og depression – og jeg ville ikke være kommet hertil, hvor jeg er i dag, uden den støtte og opbakning jeg har fået – og selvfølgelig den viden jeg har tilegnet mig.

Det er derfor mit ønske, at være den du kan spejle dig i, og få professionel støtte af, så du også kan komme videre og få et liv der giver dig ro og et smil på læben.

Når vi taler sammen i den indledende samtale, tager jeg udgangspunkt i disse ydelser:

Forandringsforløb
Til dig der er klar på at arbejde med dig selv og for alvor sige farvel til smerten
• Op til 6 samtaler (50 min)
• Online eller fysisk
• 7.500 kr. ex moms

Til dig der er nysgerrig på hvad metakognitiv behandling kan gøre for dig
• 1 terapisamtale (50 min)
• Online eller fysisk
• 1.300 kr. ex moms

For virksomheder/selvstændige med ansatte:
Hvis du ønsker at tilbyde metakognitiv træning til dine medarbejdere, så kontakt mig for en individuel snak om dine/jeres behov, da jeg også tilbyder undervisning og gruppeforløb.

Priser er gældende fra og med 01.06.2024

CV

Praktiske oplysninger

CV

Afbud​

Vi kan alle blive forhindret pga. sygdom eller lignende. Når du giver besked senest kl. 12 dagen før, så er det uden beregning. Ved senere afbud faktureres for halvdelen af den aftalte tid.​

Fysiske rammer

Terapien finder enten sted i terapilokale eller online. Begge dele fungerer rigtig godt, så du skal blot vælge, det der fungerer bedst for dig.
Terapilokalet befinder sig på adressen Brobjergvej 15, 4060 Kirke Såby​

Betaling

Det er muligt, at opdele betalingen i 2 rater.

Ok hvordan kommer jeg så i gang?

Den første samtale booker du altid via mit bookinglink på hjemmesiden.
Er du ikke så digital?

Så gør jeg det gerne for dig, hvis du blot ringer eller skriver til mig.

Du kan vælge en halv times gratis introsamtale.

Introsamtalen er ikke en terapisession men en mulighed for at møde mig og blive introduceret til metakognitiv terapi. Derefter kan du beslutte om du vil fortsætte med en terapisession.

Hvis du er klar og bare gerne vil i gang, er det ikke nødvendigt med introsamtalen, du kan blot booke en enkelt terapisession på hjemmesiden. Ønsker du at fortsætte efter første terapisession, binder du dig til et forandringsforløb, og den første terapisession vil også være den første ud af op til 6 sessioner som forløbet indebærer.

Hvis du ikke vil fortsætte med et forløb betaler du blot for den ene terapisession.

Hvad gør jeg hvis jeg har brug for mere end de 6 sessioner?

Efter endt forløb kan du tilkøbe enkelttimer hvis du skulle have behovet.

Hvad hvis jeg har brug for at snakke med dig først?

Hvis du gerne vil i kontakt før du går videre kan du udfylde kontaktformularen her på siden, så ringer jeg dig op.

“Jeg har personligt haft glæden af at blive hjulpet og guidet af Mark mht. professionel stresshåndtering. Når du møder Mark, så finder du hurtigt ud af, at der er lys forude. Mark’s personlighed får dig til at føle dig godt tilpas, rolig samt optimistisk. Her er en mand der har empati, en stærk baggrundsviden samt erfaring, en kompetent mand jeg på ingen måde vil tøve med at henvise til, hvem end der måtte have behov for vejledning og coaching i den retning der ender med succes.

Mark får 10 ud af 10 i min personlige og mit firmas officielle bog. Gør dig selv og dit firma den tjeneste at henvende dig til Mark, og stå stærkere end du gør nu”

Michael H.

Er du klar til at tage første skridt – mod en hverdag hvor tanker er tanker – og hvor du kan koncentrere dig om det, du er bedst til?

Så kontakt mig i dag og få en uforpligtende snak

Anbefalinger

“Min dialog med Mark har været med til at ruste mig både fagligt og personligt til i højere grad at kunne håndtere stress og bekymringer.”

Nicolai

“Jeg får skabt mere ro omkring mig og inde i mig selv... hvor førhen der ville jeg mere buldre afsted”

Nada

​ “Det har givet mig ro på arbejdet, har haft nemmere ved at håndtere pressede situationer og ikke bekymre mig unødigt og for længe om ting vi ikke kan ændre på”

Lennart