Har du PTSD?​

Så kender du måske til at undgå bestemte steder og situationer?

​Det virker til at du må undgå alt hvad der kan trigge de voldsomt ubehagelige reaktioner i kroppen og sindet for at undgå at knække helt.

​For ikke at tale om den dårlige søvn og mareridtene der følger, når du er blevet mindet om det der sket. Det du prøver både at huske og glemme…

​Der er ikke noget at sige til at sociale situationer mildt sagt kan være en prøvelse. Måske har du allerede brændt broer, eller er tæt på at brænde nogle vigtige relationer.

​Men det er der måske ikke så meget at sige til, når man tænker på hvor ondt det kan gøre. Hvor meget du også kan brænde dig på relationer.

Hvad ville du sige til en behandling hvor du ikke skulle dykke ned i traumet, men i stedet kunne lære at lade det være, uden at skulle slås med det?

​Du kender nok til det med at et ubehageligt myggestik bare beder om at blive kløet på. Men hjælper det?

​Er det ikke bedre at lade være at klø i det hele tiden?

​Hvad nu hvis du kunne lære det når det galdt dine tanker? At du selv kunne bestemme om eller hvornår du ville tænke på det, og så bare lade det være når du ikke længere ville tænke på det?

​Det kan metakognitiv terapi hjælpe dig med på en tryg og smertefri måde!

Jeg kan fortælle dig mere hvis du vil have en halv times gratis snak om det

 

Jeg har hjulpet mange til at komme af med deres PTSD gennem metakognitiv terapi som er en effektiv og langtidsvarende behandlingsmetode.